naročanje

Pri obravnavi pacientov moramo zaradi preprečevanja možnosti okužb dosledno slediti navodilom, ki jih je v ta namen pripravil NIJZ. Upoštevanje teh navodil ščiti vas, ostale paciente in nas zaposlene. Zato vas prosimo, če nam pri tem pomagate in se navodil dosledno držite tudi vi.

Hvala za razumevanje.

.

Naročanje za samoplačnike

Napotnice za samoplačniške storitve ne potrebujete.

NAROČITE SE

* obvezna polja

Kontaktni podatki ortodontske samoplačniške ambulante

Lokacija

Dejavnost opravljamo na lokaciji:

Naročanje na napotnico

Naročanje na prvi specialistični pregled na napotnico poteka izključno preko povezave https://narocanje.ezdrav.si/.  Pred prvim pregledom vam bomo poslali osnovna navodila. Čakalne dobe lahko  lahko spremljate na portalu eZdravje: https://cakalnedobe.ezdrav.si/

PRVI ORTODONTSKI PREGLED MORA BITI OPRAVLJEN PRED DOPOLNJENIM 16. LETOM STAROSTI, SICER ZDRAVLJENJE V OKVIRU PRAVIC OBVEZNEGA ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA NI MOGOČE.

Prenaročanje ali odjava termina

Skladno z novim zakonom se vsak pacient (ali v njegovem imenu njegov ožji družinski član) lahko v sklopu ene napotnice (redne ali hitre) odjavi od termina enkrat, in sicer najkasneje 10 dni pred terminomKasneje in do 30 dni po terminu pa se lahko pisno opraviči iz objektivnih razlogov (smrt, nepričakovana hospitalizacija, bolezen, poškodba pacienta ali ožjega družinskega člana). Po tem odpoved termina ni več mogoča.

V primeru neopravičene odsotnosti moramo pacienta črtati s seznama in napotna listina preneha veljati. Pri istem izvajalcu se za isto storitev lahko naroči šele po poteku treh mesecev od termina, na katerega ni prišel.

Kontaktni podatki ortodontske  ambulante na napotnico ( za zavarovance ZZZS)

 • 064 137 200

 • (04) 231 20 64

 • narocanje.ortodontijaozg@lineart.si

 • URNIK:

  Pon: 13:00-19:00

  Tor: 7:00-13:30

  Sre: 13:00-19:00

  Čet:/

  Pet: 7:00-13:30

   

Lokacija

Dejavnost opravljamo na lokaciji:

Dostop iz Ljubljane

Avtocesto Ljubljana – Jesenice zapustite na izvozu Kranj- vzhod, v krožišču izberete prvi izvoz Šenčur oz. Brnik. Čez 300m se zapeljete v novo krožišče in izberete prvi izvoz (Poslovna cona Šenčur – PC Šenčur). Pot nadaljujete do stavbe A18 (takoj za Štempihar transportom), okrog katere so parkirna mesta za stranke. Vhod v stavbo je na južni strani, naša ambulanta se nahaja v drugem nadstropju. Ob vhodu pozvonite na zvonec LINEART.

Dostop iz Gorenjske smeri 

Avtocesto Jesenice – Ljubljana zapustite na izvozu Kranj – vzhod in na križišču z regionalno cesto zavijete desno smer Šenčur oz. Brnik. Na krožišču izberete drugi izvoz  proti Brniku. Čez približno 400m se zapeljete v novo krožišče in izberete prvi izvoz (Poslovna cona Šenčur – PC Šenčur). Pot nadaljujete do stavbe A18 (takoj za Štempihar transportom), okrog katere so parkirna mesta za stranke. Vhod v stavbo je na južni strani, naša ambulanta se nahaja v drugem nadstropju. Ob vhodu pozvonite na zvonec LINEART.

Dostop iz Kranja

Če prihajata po glavni cesti iz Kranja, se peljete mimo Mercator centra Primskovo in v krožišču nadaljujete pot po regionalni cesti proti Šenčurju in Brniku. V prvem krožišče  izberete drugi izvoz Šenčur oz. Brnik. Čez približno 400m se zapeljete v novo krožišče in izberete prvi izvoz (Poslovna cona Šenčur – PC Šenčur). Pot nadaljujete do stavbe A18 (takoj za Štempihar transportom), okrog katere so parkirna mesta za stranke. Vhod v stavbo je na južni strani, naša ambulanta se nahaja v drugem nadstropju. Ob vhodu pozvonite na zvonec LINEART.