.

Ortodontija – naročanje

* obvezna polja

Kontaktni podatki

Lokacija

Dejavnost opravljamo na lokaciji:

Dostop iz Ljubljene

Avtocesto Ljubljana – Jesenice zapustite na izvozu Kranj- vzhod, v krožišču izberete prvi izvoz Šenčur oz. Brnik. Čez 300m se zapeljete v novo krožišče in izberete prvi izvoz (Poslovna cona Šenčur – PC Šenčur). Pot nadaljujete do stavbe A18 (takoj za Štempihar transportom), okrog katere so parkirna mesta za stranke. Vhod v stavbo je na južni strani, naša ambulanta se nahaja v drugem nadstropju. Ob vhodu pozvonite na zvonec LINEART.

Dostop iz Gorenjske smeri 

Avtocesto Jesenice – Ljubljana zapustite na izvozu Kranj – vzhod in na križišču z regionalno cesto zavijete desno smer Šenčur oz. Brnik. Na krožišču izberete drugi izvoz  proti Brniku. Čez približno 400m se zapeljete v novo krožišče in izberete prvi izvoz (Poslovna cona Šenčur – PC Šenčur). Pot nadaljujete do stavbe A18 (takoj za Štempihar transportom), okrog katere so parkirna mesta za stranke. Vhod v stavbo je na južni strani, naša ambulanta se nahaja v drugem nadstropju. Ob vhodu pozvonite na zvonec LINEART.

Dostop iz Kranja

Če prihajata po glavni cesti iz Kranja, se peljete mimo Mercator centra Primskovo in v krožišču nadaljujete pot po regionalni cesti proti Šenčurju in Brniku. V prvem krožišče  izberete drugi izvoz Šenčur oz. Brnik. Čez približno 400m se zapeljete v novo krožišče in izberete prvi izvoz (Poslovna cona Šenčur – PC Šenčur). Pot nadaljujete do stavbe A18 (takoj za Štempihar transportom), okrog katere so parkirna mesta za stranke. Vhod v stavbo je na južni strani, naša ambulanta se nahaja v drugem nadstropju. Ob vhodu pozvonite na zvonec LINEART.